*Kvinojo kuhamo po navodilu na embalaži, vseeno svetujemo, da jo kuhate kakšno minuto manj, kot je priporočeno. Kvinojo lahko zamenjate tudi za riž ali kuskus.
KAJ PA VI PRAVITE O LUŠTni DRUŽINI IN LUŠTnem PARADIŽNIKU?
»Boljšega paradajza, kot je Luštek, še nisem jedel. Vedno je prava poslastica, ko se ga servira. Ekipi LUŠTa bom rekel, da še naprej naj delajo kot do sedaj, da se nam bodo sline še dolgo cedile, ko bomo zaluštali Lušt paradajz.«
Gregor Stolec
Pri tem receptu se najbolje obnese GROZDASTI PARADIŽNIK LUŠT.
Paradižnik z bogatim okusom, poln sočnosti in svežine. Prepoznate ga po izrazitem vonju ter po videzu, saj je kot tisti, ki ga pridelate na domačih vrtovih. Pod soncem dozorel grozdasti paradižnik LUŠT razvaja vaše brbončice s polno mesnato teksturo in paradižnikovo aromo. Ker si želimo, da v trgovinah najdete svež paradižnik, ga oberemo le kakšen dan, preden pride na police.